BETERE WEBINARs

met Judith de Bruijn

meer resultaat met

Een professionele host

Judith is een zeer professionele webinar host.

Vanuit ASN Bank maken we graag gebruik van haar diensten. In het voortraject helpt ze het verhaal goed te structureren, zodat het professioneel overkomt. Tevens voorziet ze sprekers van nuttige adviezen. Tijdens het webinar zorgt ze ervoor dat de uitzending soepel verloopt en binnen de tijd en het belangrijkste: dat de sprekers zich op hun gemak voelen.

Robert Gouda

Marketeer duurzaam beleggen , ASN Bank

Ik begon met webinars in 2015. Het sloot perfect aan bij mijn ervaring als (live) televisiepresentatrice, mijn expertise als dagvoorzitter en mijn onderwijskundige achtergrond.

Ik heb er inmiddels al zo’n 50 gepresenteerd, variërend van online informatieavond tot talkshow.

Inhoudelijk ben ik een alleseter, maar ik kom het best tot mijn recht voor een hoger opgeleid publiek en maatschappelijk relevante onderwerpen.

Judith is een professionele, ervaren host

die erin slaagt om je als spreker op je gemak te laten voelen in de studio, zelfs als er op het laatste moment wijzigingen zijn. Zij helpt door haar begeleiding vooraf om onze boodschap beter te verwoorden. Tijdens het webinar neemt ze het publiek mee door hun vragen te integreren en steeds alles helder samen te vatten. Ze legt daarbij op animerende wijze de verbinding tussen de verschillende sprekers.

Mede door haar inzet werd ons webinar een leuke ervaring met hoge waardering door het publiek.

Sander van der Eijk

Woordvoerder/Communicatieadviseur a.i. Raad voor Cultuur

Ik heb met Judith nauw samengewerkt in verschillende projecten

waaronder met webinars bij Rijkswaterstaat. Judith is professioneel en sociaal. Ze helpt ingewikkelde kwesties toegankelijk te maken, waardoor de boodschap begrepen wordt. Haar ruime achtergrond in oa. TV helpt enorm opnames en live webevents soepel te laten verlopen met de nodige kwaliteit. Een fijne persoonlijkheid!

Raymond de Jong

Communicatiemanager / woordvoerder bij Rotterdam The Hague Airport

Toekomstscenarios in de tuinbouwsector

De tuinbouw wordt flink getroffen door Corona en de toekomst is onzeker. Toch zijn er grote lijnen voor mogelijke of gewenste toekomst uit te tekenen. Deze sessie had tot doel om het tuinbouwcluster warm te laten lopen voor het gebruik van  scenario’s voor het nemen van strategische beslissingen in onzekere tijden.

De raad voor cultuur presenteert haar advies aan de minister

Elke vier jaar kent het ministerie langdurige subsidies toe aan instellingen voor podiumkunsten. Daar gaat een zeer zorgvuldig proces aan vooraf. De Raad voor Cultuur levert daarover een advies en een rapport op. Minster van Engelshoven neemt het in ontvangst en reageert op de keuzes.

Kunstprojecten in de langdurige zorg en ondersteuning

Een schilderij kan je anders naar de wereld laten kijken.
Een aria kan je laten huilen
Een dans kan je laten lachen

Kunst brengt ons tot leven. Vooral als we het zelf doen, als kind, als volwassenen of als oudere in de langdurige zorg.

waarom zou je…?

een professionale host voor je webinar

 

Cameracontact maken, interviewen, gasten introduceren, sprekers onderbreken, video’s aankondigen, interactie stimuleren, polls behandelen, energie bewaken, en ondertussen de tijd strak managen.

ja, en heel ontspannen overkomen.

Een webinar hosten is ultiem multitasken en dat leer je niet in een middagje. Mijn souplesse is het resultaat van 30 jaar ervaring voor de camera.

Een webinarhost zorgt er ook nog eens voor dat sprekers zich volledig kunnen focussen op de inhoud. Voor hen ben ik het vangnet tijdens de uitzending. In de studio ben ik de stem van het publiek. Ik stel de vragen die zij hadden willen stellen, ze voelen zich door mij vertegenwoordigd. Omdat ik geen onderdeel ben van de organisatie, kan ik ook een kritische positie innemen. Dat vergroot de geloofwaardigheid van het webinar.

Voor mijn opdrachtgever bewaak ik de rode draad en werk toe naar de gestelde doelen.
Ik zorg voor structuur, sfeer en interactie.

Betere webinars

Samenwerken aan een webinar

Appen, mailen of zoomen? Weetje… bel maar gewoon even. Dan kunnen we kennismaken en merken of we elkaar begrijpen. Mijn nummer is 06 54 266 265.  De volgende stap is het inventariseren van de ambities, wensen en randvoorwaarden. Op basis daarvan maak ik een plan en een offerte.

Wil je toch eerst een idee hebben of samenwerking haalbaar of betaalbaar is, kijk dan onder de volgende tabbladen.

 

Voordat we het programma bespreken heb ik een aantal essentiele vragen:
Wat wil de klant bereiken bij dit publiek?

Waartoe moet dit webinar de kijkers in staat stellen?

Hoe staat het publiek ten opzichte van de doelstelling? Wat weten ze al, wat willen ze, wat is hun taal, wat zijn hun overtuigingen?
Dit is voor mij erg belangrijke informatie om het webinar goed te kunnen leiden. Ik sta er namelijk namens het publiek om jullie doelstellingen te behalen….

Ik praat graag mee over de opzet van het programma. De lijn moet logisch zijn, de tijden realistisch. Ik zoek mee naar afwisseling en interactie, zo bouwen we samen aan het perfecte draaiboek.
Het heeft mijn voorkeur om gasten vooraf te spreken. Als je wilt doe ik de redactie.

Mijn offerte stel ik op op basis van een uurtarief van € 150 ex 21% btw per uur. Een webinar met alleen aankondigingen van en gehost vanuit mijn eigen kantoor is goedkoop. Een webinar met alleen gesprekken vanuit een studio is duurder, daar komen voorgesprekken en meer redactionele keuzes bij kijken.
Echt duur wordt het nooit, want mijn tarief is meer dan marktconform en ik besteed mijn uren goed.

 

wat kan er nog meer?

Coaching, Redactie, Advies

Coaching

  • Collega’s opleiden tot webinarhost
  • Sprekers begeleiden bij een online presentatie
  • Cameratraining
  • Interviewtechniek

Samenstelling & Redactie

  • Maken van strategie en format
  • Invulling van de inhoud
  • Regie op bijdrage sprekers
  • Voorbereiding van een talkshow
  • Voorbereiding panelgesprek
  • Inhoudelijke voorbereiding van de host

Hosting

Professionele hosting van je webinar door Judith de Bruijn.

Een fijn werkproces,
een prachtig resultaat en een hele zorg minder voor jou en je sprekers.